Vælg en side

3 grunde til hvorfor du skal høre lydbøger samtidig med du træner3 grunde til hvorfor du skal høre lydbøger samtidig med du træner

Der er rigtig mange der lytter til musik under træningen, men lydbøger er også ved at vinde vej, når vi skal have sved på panden.

Der findes også en række fordele ved, at lytte til lydbøger i stedet for playlister med musik.

I denne artikel vil vi komme ind på tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge lydbøger fremfor musik.

Lydbøger hjælper os til at træne i længere tid

Lydbøger er gode til at motivere os under træningen, og kan gøre det lette at træne i længere tid.

Forestil dig at du er ude på en løbetur med en god lydbog i ørene, og du kommer til et sted i lydbogen, hvor der sker noget meget spændende.

Vil du stoppe løbeturen eller løbe lidt længere? Du vil garanti løbe nogle ekstra kilometer, så du kan få det sidste med inden du stopper løbeturen.

Vi kender også denne oplevelse fra de mange Netflix maraton, hvor det ene afsnit tager det andet, og lige pludselig er klokken langt over din normale sengetid.

Bliv klogere samtidig med du træner

Lydbøger handler ikke kun om underholdning og distrahering fra udmattelsen under træningen.

En god lydbog kan samtidig med træningen, kan nemlig også være en god måde at lære noget nyt på.

Der findes et hav af forskellige bøger, hvor du kan høre om personlig udvikling, investering, vægttab, osv.

Uanset hvilken genre du er til, så er en smart måde, at lære noget samtidig med at man træner, og på den måde også få mere ud af dagen.

Lydbøger og træning er en perfekt kombination til multitasking.

Styrketræning, løb eller en gåtur kræver ikke, en hel masse fra din hjerne, og du kan derfor bruge din hjerne til noget andet f.eks. lytte til lydbøger.

Hvis du bruger kombinationen af en lydbog og træning, så kan du nemmere nå dit daglige mål med træning, og samtidig stimulere din hjerne.

Denne kombination er perfekt til folk der har en travl hverdag, og hvor 24 timer i døgnet bare ikke er nok.

Sådan kommer du igang med lydbøger

Der findes mange forskellige udbyder på markedet, men de fleste vælger den nye dreng i klassen BookBeat, hvor du kan udforske helt univers af lydbøger fra kun 79 kr./md.

BookBeat har over 200.000 lydbøger, så der burde være noget for enhver smag.

Hvis du søger rundt på nettet, så kan du finde en BookBeat rabatkode, som giver op til 50 dage gratis adgang til en masse forskellige lydbøger, så du kan afprøve konceptet inden du bliver betalende kunde.

<a href="https://massagepistoler.dk/author/admin/" target="_self">Anders Vajhøj</a>

Anders Vajhøj

Fitness entusiast

Mit navn er Anders, og jeg dyrker meget sport til dagligt b.la. fodbold, styrketræning og padeltennis. Jeg har en stor interesse for forskellige gadget indenfor fitness og massage området, og driver en række forskellige hjemmesider der omhandler netop fitness, massage og sundhed. Jeg er altid på udkig efter nyt viden indenfor disse emner, da dette giver mig mulighed for at give mine læsere de bedste tips og tricks. Hvis du har nogle spørgsmål eller et tip, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 🙂

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Nordic Wellness massagepistol

musclepain massagepistol