Vælg en side

Der findes mange forskellige massagepistoler og du skal være meget opmærksomme på hvilken model du køberDenne artikel er lavet i samarbejde med Backcare.dk, som sælger massagepistoler og andre massageprodukter af den højeste kvalitet.

Der findes mange forskellige massagepistoler og du skal være meget opmærksomme på hvilken model du køber

Har du besluttet dig for at investere i en massagepistol, så er der nogle specifikationer du bør undersøge, før du vælger en massagepistol.

I Danmark er massagepistoler blevet et kæmpe hit, og der bliver solgt massagepistoler som aldrig før.

Denne kæmpe interesse for massagepistoler har også resulteret i, at der er kommet mange forskellige modeller på markedet.

Med alle disse forskellige modeller det kan være enormt svært at finde ud af, hvilken model du skal vælge.

Når du skal finde den helt rette massagepistol, så er det en god ide, at kigge på de forskellige modellers specifikationer, for at finde den der passer bedst til dine behov og ønsker.

I denne artikel vil vi se nærmere på, hvilken specifikationer der er vigtige for en massagepistol, og hvilken du bør være opmærksomme på. 

Antal slag i minuttet

Massagepistoler kan give helt op til 3200 slag i minuttet, hvilket er med til at give en god dybdegående massage.

Disse slag der kommer fra en massagepistol giver også den vibrerende effekt, som er kendt for at forbedre blodcirkulation samt hurtigere muskelrestitution.

Mange massagepistoler bliver ofte solgt på, hvor mange slag i minuttet de kan give, men det er også vigtigt at se på slagdybden, da det er mindst lige så vigtigt som antal slag i minuttet.

Slagdybde

Slagdybden er et udtryk for, hvor langt ind selve massagehovedet kommer i musklen, og er mindst ligeså vigtig som ”Antal slag i minuttet”.

På trods af dette, så er det kun de færreste forhandler der belyser deres massagepistolers slagdybde.

Massagepistoler har normalt en slagdybde fra 8 mm til 12 mm, hvor de billigste massagepistoler typisk har den korteste slagdybde, og de dyreste massagepistoler har den længste slagdybde.

Batteritid

De fleste massagepistoler har en batteritid fra 2 timer og helt op til 5 timer ved normalt brug, og hvis du altid bruger den højeste hastighed til massage, så får du altså mindre batteritid.

Batteriet på en massagepistol har stor indflydelse på prisen, så det kan det være en god ide, at finde ud af hvor meget strøm du har brug for på en ladning, hvis du gerne vil sparer lidt penge.

Hvis du skal bruge din massagepistol meget, eller den skal bruges til professionelt brug, så er det klart at foretrække en med lang batteritid.

Men hvis du derimod kun skal bruge den én gang imellem, og du altid har en stikkontakt til rådighed, så kan der være en del penge, at spare ved at vælge en med mindre batteritid.

Massagehoveder

De forskellige modeller kommer med forskellige massagehoveder, og nogle modeller har flere end andre.

Generelt så medfølger der altid fire massagehoveder til langt de fleste massagepistoler, hvilket er disse massagehoveder: Kugleformet massagehoved, fladt massagehoved, gaffelformet massagehoved og et bullet massagehoved.

Disse fire massagehoveder er nok til, at ramme alle kroppens muskelgrupper, og er i langt de fleste tilfælde tilstrækkelig for de fleste.

Men der findes nogle modeller, hvor du får to massagehoveder ekstra, som f.eks. Deep-tissue massagehoved og et bredt fladt massagehoved.

Med disse to ekstra massagehoveder kan du give en ekstra god og effektiv massage, og ofte kan du finder nogle modeller, hvor de medfølger til en rimelig pris.

<a href="https://massagepistoler.dk/author/admin/" target="_self">Anders Vajhøj</a>

Anders Vajhøj

Fitness entusiast

Mit navn er Anders, og jeg dyrker meget sport til dagligt b.la. fodbold, styrketræning og padeltennis. Jeg har en stor interesse for forskellige gadget indenfor fitness og massage området, og driver en række forskellige hjemmesider der omhandler netop fitness, massage og sundhed. Jeg er altid på udkig efter nyt viden indenfor disse emner, da dette giver mig mulighed for at give mine læsere de bedste tips og tricks. Hvis du har nogle spørgsmål eller et tip, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 🙂

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Nordic Wellness massagepistol

musclepain massagepistol