Vælg en side

Forbedre din restitution efter træning med 3 gode rutinerForbedre din restitution efter træning

Har du været igennem en hård og intens træning, så vil du opleve at din krop har brug for en længere periode til at restituere end normalt.

Længere restauration betyder, også at det tager længere tid før du igen kan performe 100% optimalt, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for mange sportsfolk.  

Mange sportsfolk er faktisk ikke klar over, hvor meget en god restitution har af betydning for deres præstationer, hvilket er en skam, da der kan være meget at hente i en bedre restitutionen.

Med nogle få rutiner kan du forbedre din naturlige restitution, så du hurtige kommer tilbage til din topform.

En anden side gevinst ved at tilføje disse rutiner er, at du minimere chancen for at blive skadet.

Nedenunder vil vi komme med vores bud på tre rutiner du bør tilføje i din dagligdag for, at forbedre din krops restitution.

Massage giver bedre blodcirkulation

Massage er rent velvære for kroppen og giver en afslappende følelse, men derudover så forbedre det også kroppens blodcirkulation.

En forbedring af blodcirkulationen i kroppen, giver hurtigere restitution, så du hurtigere bliver klar til en ny træning.

Det ville være ideelt, at få professionel massage med jævne mellemrum, men det er desværre både dyrt og tidskrævende.

Men et godt alternativ kunne f.eks. være en massagepistol, da den både giver en effektiv og dybdegående massage.

Ved at købe en massagepistol du kan bruge efter din træning, så kan du altså nemt forbedre din restitution med en omgang massage.

Spis næringsrig mad og væske efter din træning

Der er ikke noget som en hård og intens træning som dræner kroppen for alt energi, og derfor er det vigtigt, at fylde kroppens depoter op igen efter din træning og meget gerne med næringsrig mad og vand.

Flere undersøgelser har vist, at der er et gyldent vindue på 30 minutter efter træningen, hvor din krop absorbere alle de gode næringsstoffer ekstra godt.

Det betyder altså, du kan forbedre din restitution, hvis du tænker over hvad du spiser og hvornår du spiser efter din træning.

Hvis du har svært ved at lave noget mad lige efter din træning, så kan du med fordel bruge proteinpulver, proteinshake eller en proteinbar til, at få noget næringsrig mad efter din træning.

Få rigeligt med søvn om natten

En god nattesøvn er alfa omega for en god restitution, da kroppen går i gang med at reparere sig selv når du falder i søvn.

Det betyder selvfølgelig også, at jo flere timer du får, jo længere tid har din krop til at restituere efter en hård og intens træning.

Hvor meget søvn du bør få, er meget individuelt og nogle kan nøjes med 6 timer, og andre skal have 10 timers søvn.

Men en tommelfingerregel når vi snakker om søvn efter træning er minimum 8 timer.

<a href="https://massagepistoler.dk/author/admin/" target="_self">Anders Vajhøj</a>

Anders Vajhøj

Fitness entusiast

Mit navn er Anders, og jeg dyrker meget sport til dagligt b.la. fodbold, styrketræning og padeltennis. Jeg har en stor interesse for forskellige gadget indenfor fitness og massage området, og driver en række forskellige hjemmesider der omhandler netop fitness, massage og sundhed. Jeg er altid på udkig efter nyt viden indenfor disse emner, da dette giver mig mulighed for at give mine læsere de bedste tips og tricks. Hvis du har nogle spørgsmål eller et tip, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 🙂

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Nordic Wellness massagepistol

musclepain massagepistol