Vælg en side

Gør de lange køreture mere behagelige med et massagesæde


Gør de lange køreture mere behagelige med et massagesæde

Bruger du meget tid i din bil, så har du med garanti oplevet ryg- og skuldersmerter, der er forekommet af at være stillesiddende i en bil i en længere periode.  

Massagesæder generelt er de seneste par år blevet yderst populære og der er bl.a. kommet en række forskellige massagesæder på markedet.

Et massagesæde kan give dig alle de fordele, som man får ved en almindelig massage, og med et massagesæde monteret i bilen, vil du kunne nyde de lange køreture med en god og sund massage, der holder ryg- og skuldersmerter langt væk fra dig.

Et massagesæde til bilen kan fås til meget fornuftige penge, og koster ikke meget mere end, hvad 2-3 turer til en professionel massør ville koste.

F.eks. koster Beurer massagesæde til bil kun 1799 kr. hvilket må anses for at være billigt, når vi sammenligner med en professionel massage der koster omkring 600 kr. pr. behandling.

Det er også vigtigt, at huske at med et massagesæde kan du få massage hver dag og flere gange om dagen, hvis det er dit ønske.

Du kan altså spare en del penge, ved at investere i et massagesæde fremfor, at gå til en professionel massør med jævne mellemrum.


Fem grunde til at du skal købe et massagesæde til bilen

  • Få mere behagelige køreturer. Hvis du normalt køre længere turer i en bil, så har du med garanti oplevet, at få ryg- eller skuldersmerter. Med et massagesæde kan du undgå, eller reducere disse muskelsmerter betydeligt, og dermed få en langt mere behagelig køretur.
  • Forbedret blodcirkulation. En dybdegående massage sætter gang i blodcirkulation, som har en positiv effekt på en række processer i kroppen. Bedre blodcirkulation giver bl.a. hurtige muskelrestitution, og reducere muskelømhed.
  • Reducere stresshormonet Kortisol i kroppen. Massage er generelt godt mod stress, og reducere stresshormonet Kortisol, så du bliver mindre stresset. Massage er specielt godt efter en lang og stresset dag på arbejdet, og så findes der ikke noget bedre end, at få en omgang massage i bilen på vej hjem fra arbejde. Mindre kortisol i kroppen hjælper også på folk der har en depression eller angst.
  • Frigiver endorfiner der giver bedre humør. Massage er kendt for, at gøre dig mere afslappet og komfortabel, men du får faktisk også et langt bedre humør, da massage frigiver endorfiner, som er kendt som lykkehormonet.
  • Forebygger, reducere eller fjerner rygsmerter. Et massagesæde giver dine muskler en dybdegående massagebehandling der kan forebygge, reducere eller fjerne rygsmerter.  
<a href="https://massagepistoler.dk/author/admin/" target="_self">Anders Vajhøj</a>

Anders Vajhøj

Fitness entusiast

Mit navn er Anders, og jeg dyrker meget sport til dagligt b.la. fodbold, styrketræning og padeltennis. Jeg har en stor interesse for forskellige gadget indenfor fitness og massage området, og driver en række forskellige hjemmesider der omhandler netop fitness, massage og sundhed. Jeg er altid på udkig efter nyt viden indenfor disse emner, da dette giver mig mulighed for at give mine læsere de bedste tips og tricks. Hvis du har nogle spørgsmål eller et tip, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 🙂

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Nordic Wellness massagepistol

musclepain massagepistol