Vælg en side

Massagepistol erfaringer

Massagepistol erfaringer

I dette indlæg vil jeg dele mine massagepistol erfaringer, da jeg har prøvet en del efterhånden i kraft af mit arbejde med, at anmelde massagepistoler her på massagepistoler.dk og på massageguru.se.

Jeg bruger min favorit massagepistol stort set hver eneste dag, da jeg både spiller fodbold og styrketræner.

Jeg bruger som regel min massagepistol før træning til, at sætte gang i blodcirkulation og varme musklerne op effektivt.

Når jeg spiller fodbold så får jeg ofte ondt i min lyske, men efter jeg er begyndt, at bruge massagepistolen i min opvarmning og det har været med til at holde min gamle lyskeskade på afstand.

Det har gjort, at jeg kan give den fuld gas uden, at være bange for, at min lyskeskade kommer frem igen.

Derudover bruger jeg også massagepistolen til, at forbedre min muskelrestitution, så jeg hurtigere bliver klar til en ny dag med fodbold eller styrketræning, hvilket giver mig mulighed for at performe optimalt.

Desværre er der også nogle gange, at min muskelrestitution ikke kan følge med, hvilket resultere i ømme og stive muskler dagen efter træningen.

I disse tilfælde bruger ofte min massagepistol til at løsne op i mine ømme og trætte muskler, og forbedre blodcirkulation, så de hurtigere bliver klar igen.

 

Massagepistol bedst i test 2021 – Her er min anbefaling

1. Nordic Wellness

Vores vurdering- 

Læs den fulde anmeldelse her.

Konklusion: Bedst i test og pris

Opsummering:
  • BEDST I TEST OG PRIS!
  • En af de billigste på markedet uden at gå på kompromis!
  • Op til 3600 RPM (tryk i minuttet)
  • 30 hastighedsindstillinger
  • Batteri op til 4-5 timer
  • 6 forskellige massagehoveder 
<a href="https://massagepistoler.dk/author/admin/" target="_self">Anders Vajhøj</a>

Anders Vajhøj

Fitness entusiast

Mit navn er Anders, og jeg dyrker meget sport til dagligt b.la. fodbold, styrketræning og padeltennis. Jeg har en stor interesse for forskellige gadget indenfor fitness og massage området, og driver en række forskellige hjemmesider der omhandler netop fitness, massage og sundhed. Jeg er altid på udkig efter nyt viden indenfor disse emner, da dette giver mig mulighed for at give mine læsere de bedste tips og tricks. Hvis du har nogle spørgsmål eller et tip, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 🙂

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Nordic Wellness massagepistol

musclepain massagepistol